SKINAGE Elegance 5000 za bore

ZAŠTO JE SKINAGE COLLAGEN ELEGANCE VIŠE OD BRIGE ZA KOŽU?

12. srpnja 2022.

14:15

Efikasan, jedinstven, elegantan… To je sve što smo tražili od njega. Kada bismo i dalje mogli da poželimo da zadrži ravnotežu i vrati mladalački, baršunasti izgled našoj koži, savršeno bi se uklopio u naš svakodnevni život.

Naravno, govorimo o novom kolagenu Yasenke – Skinage Collagen Elegance.

Proizvod koji je nastao nakon dugog istraživanja, osluškujući potrebe današnjih žena i sa ciljem stvaranja jedinstvene formulacije koja će, za razliku od svih proizvoda na tržištu do sada, obnoviti gradivne elemente kože, a ujedno pružiti energiju cijelom organizmu.

Sadržaj

  • U čemu je tajna?
  • Suplementi s kolagenom
  • Kolagen za njegu cijelog tijela

U čemu je tajna?

Tajna je u sastavu. Krivca za starenje kože, bore i suvoću već smo odavno pronašli, smanjenje sinteze kolagena i hijaluronske kiseline. Ova dva molekula, kolagen i hijaluronska kiselina, rade savršeno do naše 25. godine, a nakon toga primećujemo kako koža postaje sve suvlja, pojavljuju se bore, polako se gubi elastičnost i taj proces se nastavlja do dubokih bora, sivog izgleda lica i staračkih pjega.

Da bi se to na vrijeme zaustavilo, važne su visoke koncentracije i kombinacije sastojaka koje će koži omogućiti da bude u najboljem stanju. Pored toga što Collagen Elegance sadrži čak 10.000 mg ribljeg kolagena tipa 1, čiji su molekuli mali i formulisani da ih naše tijelo na najbolji način iskoristi, ovaj dvostruko jači kolagen ne zaboravlja ni na još jedan molekul važan za hidrataciju, hijaluronsku kiselinu, i dovodi ga u koncentraciju od čak 100 mg. Hijaluronska kiselina hrani i hidrira kolagen i omogućava mu da se pravilno ugradi, bez dovoljne količine hijaluronske kiseline efekat kolagena na elastičnost naše kože je u velikoj mjeri smanjen.

Samo duboko hidratizirana koža može ponovo postati elastična i glatka. Da bi proces ugradnje kolagena u naša napukla kolagena vlakna bio potpuno efikasan, formulacija Skinage Collagen Elegance sadrži vitamin Cbiotin cijeli kompleks B vitamina, kao i mineral vitalnosti naše kože, kose i ekseri, cink. Zajedno omogućavaju pravilnu sintezu našeg prirodnog kolagena, ali i spriječavaju ljuštenje kože, jačaju kosu i nokte i podstiču njihov rast. Svi građevinski elementi koji djeluju zajedno omogućavaju našoj koži da nadoknadi ono što nam godine oduzimaju i zadrži svoj hidriran i elastičan izgled.

Suplementi s kolagenom

Ali bore nisu jedino što otkriva naše godine. Jasenka se prva pozabavila još jednim problemom – nedostatkom energije u našoj koži i celom organizmu.

Ubrzan tempo života, nepravilna ishrana, sunčevo zračenje, stres. Sve to doprinosi da naša koža izgleda umorno, pojavljuje se sivilo na licu i staračke pjege, loše se osećamo kao da se u nama nakupilo previše štetnih materija i da bismo nekoga voleli da se jednostavno „probudi“.

Kako da ga se riješite je odgovor. U njegovom sastavu nema šećera, ali se kriju MSMzeleni čaj i K10. Molekuli koji organizmu daju energiju, stimulišu izlučivanje štetnih materija i smanjuju zapaljenske reakcije. Oni omogućavaju svim ćelijama da bolje iskoriste hranljive materije, što rezultira revitalizacijom umornog tena i smanjenjem nepravilnosti kože (uključujući akne i crvenilo). Zeleni čaj i K10 su nevidljivi štitovi svih ćelija našeg tijela, ali i budilniki koji daju energiju.

Kolagen za njegu cijelog tijela

Rezultat je revitalizovana i duboko hidratizovana koža, povećana energija tijela, smanjenje bora, čvrsta i jaka kosa. Yasenka Skinage Collagen Elegance predstavlja više od njege kože, kose, kostiju i zglobova!

Usudite se da ga probate i dozvolite da vas iznenadi energija bez šećera sa kiselim ukusom crne trešnje.

Efektivno, jedinstveno, elegantno i dio naše beauty rutine – Kolagen Elegance

Imate nejasnoća? Pošaljite nam upit.

Niste pronašli ono što tražite? Pošaljite nam upit.

Svi naši korisnici zaslužuju najbolju uslugu, a odgovore na sva pitanja Vam pruža naša stručna korisnička služba.

Naša podrška će vam ponuditi sve odgovore.

Na sve upite odgovaramo u najkraćem mogućem roku kako bismo riješili sve Vaše probleme na najbezbolniji način.

Pošaljite upit.