Skinage collagen PRESTIGE 10.000 – dvostruko jača formula za dvostruko brži učinak

12. srpnja 2022.

13:54

Da li je to novi „izvor mladosti“? Može li vas ovo čudo učiniti godinama mlađim?

Proizvodnja kolagena dostiže svoj vrhunac sredinom dvadesetih godina, ali nakon toga nivo kolagena počinje da opada. Rezultat je tanja, manje elastična koža, kao i drugi znaci starenja, kao što su bore, duboki nabori i opuštena područja oko usta i vrata.

Starenje smanjuje sposobnost organizma da proizvodi hijaluronsku kiselinu, što dovodi do smanjenja elastičnosti i gipkosti kože i na kraju rezultira pojavom bora.

Sadržaj

  • Zašto tečni kolagen, a ne prah ili tablete?
  • Da li nauka podržava kolagen u tečnom obliku?
  • Zašto je Skinage collagen PRESTIGE 10,000 idealan izbor za učvršćivanje kože?

Zašto tečni kolagen, a ne prah ili tablete?

  • Veća koncentracija u obliku koji je odmah spreman za upotrebu

Pošto su u tečnom obliku, peptidi kolagena i drugi hranljivi sastojci brže dospevaju u naš krvotok, stižu do dermisa i tamo se ugrađuju u prirodni kolagen matriks. Kliničke studije pokazuju da uzimanje 10.000 mg kolagenskih peptida dnevno tokom 6 nedelja može poboljšati hidrataciju, elastičnost i izgladiti fine linije i bore. U zavisnosti od vaših godina, trebalo bi da uzimate najmanje 5.000-10.000 mg kolagenskih peptida dnevno da biste vidjeli vidljive rezultate.

  • Efektivna stopa apsorpcije

Najefikasniji kolagen je kolagen peptid koji se isporučuje u tečnom obliku. Ovaj tečni kolagen ima mnogo veću stopu apsorpcije jer je već pripremljen za obradu u našem tijelu. Tečni kolagenski napitci su zapravo već rastvoreni kolagen, tako da ga vaše tijelo može brzo i efikasno apsorbovati. Kada uzimate suplemente u obliku tableta, vaše tijelo mora više da radi da bi svarilo pilule i izvuklo hranljive materije iz njih. To znači da je kolagen uzet u obliku tableta teže svarljiv i sporije apsorbovan.

Da li nauka podržava kolagen u tečnom obliku?

Iako su se vodile intenzivne debate o efikasnosti kolagenskih napitaka, višestruke naučne studije su dokazale da konzumiranje kolagena zaista može imati koristi za kožu. Prema članku objavljenom u Arhivu dermatoloških istraživanja 2008. godine, uzimanje kolagena može pomoći u ukupnoj proizvodnji kolagena u tijelu. Godinu dana kasnije, Univerzitet u Tokiju objavio je istraživanje koje sugeriše da oralna primjena kolagena može da preokrene efekte starenja kože izazvanog suncem. Druga studija istraživačkog instituta u Japanu iz 2006. godine pokazuje da oralna primjena kolagenskih peptida povećava gustinu fibroblasta – specijalizovanih ćelija u sloju dermisa koje sintetišu kolagen i elastin i povećavaju formiranje kolagena u dermisu.

Tečni kolagen skinage PRESTIGE 10,000 dolazi u tečnom obliku u bočici od 500 ml, što obezbeđuje bržu apsorpciju i veću upotrebljivost i doprinosi ljepoti i njezi kože, kose, kostiju i zglobova na duži rok. Prijatan ukus narandže osvežava dan i postaje neizostavni dio svakodnevnog života.

Zašto je Skinage kolagen PRESTIGE 10,000 idealan izbor za učvršćivanje kože?

Smanjite fine linije i vratite sat unazad

Skinage kolagen PRESTIGE 10,000 je dizajniran sa fokusom na praktičnost i formulisan je sa vrhunskim sastojcima. Svaka boca sadrži vrhunsku snagu – 10.000 mg Naticol tipa 1 hidrolizovanog morskog kolagena pomješanog sa pet ključnih sastojaka, izmeu ostalog hijaluronska kiselina I vitamin C, koji vole kožu. Naticol kolagen se dobija iz divlje ulovljene ribe u toplim morima i proizvodi se pod GMP uslovima. Tečni kolagen skinage PRESTIGE 10,000 garantuje vrhunske i zdrave sastojke koji daju najbolje rezultate za vašu kožu. Uzmite jednu dozu od 50 ml tokom 6 nedelja i gledajte kako se vaša koža transformiše i postaje čvršća, punija, sjajnija i mlađa.

Kombinacija visoke koncentracije kolagena, hijaluronske kiseline, kompleksa vitamina B, mangana i cinka hrani kožu iznutra, a vitamin C doprinosi normalnom stvaranju kolagena. Sinergija svih komponenti utiče na elastičnost i zategnutost kože, jačanje noktiju, zglobova I kostiju, te sjajnu kosu.

Uzimanjem proizvoda Jasenka Skinage kolagen PRESTIGE 10.000 obezbjeđuje se dodatno unošenje kolagena i hijaluronske kiseline u organizam. Natikol hidrolizovani kolagen klinički dokazano deluje na proces “protiv starenja”, stimuliše sintezu kolagena i smanjuje vidljivost bora.

Imate nejasnoća? Pošaljite nam upit.

Niste pronašli ono što tražite? Pošaljite nam upit.

Svi naši korisnici zaslužuju najbolju uslugu, a odgovore na sva pitanja Vam pruža naša stručna korisnička služba.

Naša podrška će vam ponuditi sve odgovore.

Na sve upite odgovaramo u najkraćem mogućem roku kako bismo riješili sve Vaše probleme na najbezbolniji način.

Pošaljite upit.